fbpx
Slider

Van 14 tem 16 juni 2019 | Kasteeldomein Wolvenbos | Kapellen

Pascale & Guests

Tijdens Pascale & Guests wil ik jullie volop laten genieten van schoonheid, natuur en lekker eten. Het wordt echt een feelgood-event: lekker eten, veel sfeer, inspirerende lezingen en workshops, en dat allemaal in de prachtige setting van het domein Wolvenbos in Kapellen. Creativiteit, genieten, good food, bewust delen, kwaliteit, natuur, gezondheid en hemelse muziek staan centraal voor een dag boordevol authentieke inspiratie!

In het prachtige kasteel kun je lezingen bijwonen van mijzelf en andere boeiende persoonlijkheden zoals relatiedeskundige Rika Ponnet, hartchirurg Pedro Brugada, fotograaf Henk Van Cauwenbergh en anderen. Maar het is natuurlijk ook een outdoor-event: tussen de bomen staan mooie organische tenten, die sfeervol zijn ingericht en waar je de natuur voelt. In de ene tent kan je culinair genieten van een heerlijk lunchmenu opgesteld volgens mijn gezonde eetfilosofie. Ook kan je relaxen in een andere tent met een heerlijk kopje koffie of thee in de hand, mét keuze uit een aantal zalige desserts erbij. Alles met aandacht voor mooi tafelen.

Thee drinken wordt nog specialer wanneer je de workshop van theemeester Ann Vansteenkiste hebt bijgewoond. Of leer je eigen cocktails maken bij Hendrick’s Gin, ontwerp je eigen menukaart met handlettering of kom te weten hoe je de perfecte tafel dekt samen met Decopur. Genoeg workshops die je zullen verrassen! We laten je ook kennismaken met mijn andere passie: keramiek. Er zijn demonstraties, door o.a. Bie Van Gucht – bij wie ikzelf heb leren draaien. We demonstreren er ook de raku-techniek onder leiding van Leo Van der Heyden. Dat is wellicht de mooiste en meest tot de verbeelding sprekende stooktechniek, een prachtig samenspel van vuur, rook, aarde en water… Sommige werken kun je ter plekke kopen. Ben je geïnteresseerd om nadien zelf een cursus te volgen, dan kun je hier contacten leggen.

En natuurlijk bieden we je ook de mogelijkheid om naar hartenlust al dat moois te shoppen, zoals mijn serviescollectie van Serax, boeken van mezelf en mijn gasten bij Lannoo en vele anderen.

Ik hoop vooral dat je helemaal opgeladen naar huis gaat, vol creatieve ideeën om zelf aan de slag te gaan!

Heel graag tot in juni,
Pascale Naessens

Pascale & Feeling

Als Pascale Naessens en wij, van Feeling, de handen in elkaar slaan, gebeuren er mooie dingen. Wij volgen Pascale al van in het begin van haar carrière. Ze schrijft regelmatig artikels voor Feeling, ging wereldautoriteiten op het vlak van gezond eten voor ons interviewen en is een graag geziene gast op onze Feeling Forward-events. Twee jaar geleden maakten we ook samen een schitterende Feeling GOLD-editie, waarbij al haar passies werden uitgediept. De ideeën bleven borrelen.

Een van Pascales grote dromen was om haar publiek live te laten delen in en proeven van haar wereld tijdens een groots opgezette happening die drie dagen zou duren. Daar wilden we heel graag onze schouders mee onderzetten en binnenkort is het zover. Op 14, 15 en 16 juni zijn jullie méér dan welkom op het sprookjesachtige Kasteeldomein Wolvenbos in Kapellen… Er zijn lezingen, workshops, foodcorners, wandelingen en tal van andere verwennerijen. Ik kijk alvast uit naar Rika Ponnet, bekende relatietherapeute, die oneindig boeiend kan vertellen, de tea-tasting met thee-sommelier Ann Vansteenkiste en de 101 proeverijen.

Natuurlijk zal de redactie van Feeling er ook zijn. Kom kennismaken en een glaasje met ons drinken. We laten je ook niet naar huis vertrekken zonder een rijk gevulde goodiebag.

Tot dan!
An Brouckmans, hoofdredacteur Feeling

PARTNERS

©2019 | Pascale & Guests - Made by Roularta Digital. Cookie Instellingen
.

Cookie Instellingen