fbpx
Slider

Van 14 tem 16 juni 2019 | Kasteeldomein Wolvenbos | Kapellen

Het Event

Pascale & Guests

Pascale Naessens staat voor gezond en lekker, het liefst in het gezelschap van vrienden. Passies delen en passies ontdekken. Tijdens deze drie dagen duik je in de wereld van Pascale, met boeiende lezingen, creatieve workshops en verrassende activiteiten op het prachtige kasteeldomein Wolvenbos.

 

Culinaire beleving

Gezond én lekker, daar staat Pascale Naessens voor. En dan het liefst in het gezelschap van een groep vrienden, en van jou natuurlijk. Wij verwennen je de hele dag door met allerlei lekkers, verspreid over de verschillende feestelijke locaties op het domein. Van een heerlijk aperitief tot verrassende desserts. Of ga je voor de all day experience, inclusief een zalige lunch bereid volgens de filosofie van Pascale Naessens?

 

Meet & greet

Uiteraard is Pascale Naessens ook zelf van de partij. Ontmoet de vrouw die Vlaanderen gezond leerde eten en koken, en klink samen met haar op alle mooie dingen in het leven. Je kan haar ook iedere dag aan het woord horen over haar filosofie tijdens een lezing in het prachtige kasteel.

 

Boeiende lezingen

Naast Pascale komen er nog interessante gastsprekers langs. In het kasteel geven zij je inzichten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een greep uit het aanbod: Feeling-gastvrouwen Rika Ponnet en Elke Geraerts, Isabelle Gonnissen, slaapexperte Annelies Smolders en nog veel meer. Van relatie-advies over tips voor een positievere levensstijl tot start to sleep en uitgerust wakker worden.

Lezingen zijn inbegrepen in je toegangsticket en hoeven niet op voorhand gereserveerd te worden.

 

Creatieve workshops

Pascale is ook een kei in keramiek. En ook jij krijgt hier de kans om je creativiteit de vrije loop te laten. Zo is er o.a. een cocktailworkshop met Hendrick’s Gin, een adem-en stemworkshop, is er een workshop tafeldecoratie met Decopur, tea tasting met Ann Vansteenkiste en nog veel meer.

Kocht je een ticket voor een halve dag, dan kan je 1 workshop bijwonen. Kom je een volledige dag, dan kan je maximaal 2 workshops volgen naargelang beschikbaarheid. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven voor een workshop kan via deze pagina.

 

 

Animaties en demonstraties

Op ieder plekje van het domein valt wel iets te beleven: word helemaal zen tijdens een blotevoetenwandeling, ontdek meer over Pascale’s passie in de pottenbakkerscorner of kom even tot jezelf op één van de vele rustpunten op het domein. Zo kan je in de Slow-Down tent van Rituals terecht voor een heerlijk ontspannende verzorging, of kan je een akoustische muziekset bijwonen van de straffe Ine Tiolants, opkomend talent van eigen bodem! Vervelen doe je je zeker niet tijdens Pascale & Guests.

 

Goedgevulde goodiebag

Na een onvergetelijke dag stuurt Feeling je met een stijlvolle goodiebag naar huis, gevuld met leuke producten. Ga dus zeker langs bij de infobalie voor je vertrekt. Ben je Feeling-abonnee? Breng de abonneebrief mee die je ontvangt bij je Feeling. Op vertoon daarvan krijg je bij de abonneestand een extra cadeautje.

 

Het volledige programma vind je hier

PARTNERS

©2019 | Pascale & Guests - Made by Roularta Digital. Cookie Instellingen
.

Cookie Instellingen