fbpx
Slider

Van 14 tem 16 juni 2019 | Kasteeldomein Wolvenbos | Kapellen

Wat zijn de openingstijden?

Pascale & Guests vindt plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni 2019 in Domein Wolvenbos in Kapellen. De reguliere openingstijden van zijn van 10.00 t/m 18.00 uur.

Wat is Pascale & Guests?

Pascale Naessens staat voor gezond en lekker, het liefst in het gezelschap van vrienden. Passies delen en passies ontdekken. Tijdens deze drie dagen duik je in de wereld van Pascale, met boeiende lezingen, creatieve workshops en verrassende activiteiten op het prachtige kasteeldomein Wolvenbos.

Wat kost een ticket voor Pascale & Guests?

Tickets variëren tussen € 49 en € 129. De verschillende formules vind je terug op de bestelpagina.

Tickets kunnen niet worden omgeruild, noch terugbetaald.

Zitten alle dranken inbegrepen in de prijs?

Er zijn bepaalde dranken inbegrepen in de verschillende formules, een overzicht vind je bij de ticketformules op de ticketpagina . Je zult zeker geen dorst lijden. Op verschillende plaatsen op het domein zullen leuke drankstandjes zijn waar je een drankje kan kopen.

Allergieën en voedingsvoorkeuren

Op het evenement Pascale & Guests zal je uiteraard van vele gezonde lekkernijen kunnen genieten. Heb je bepaalde allergieën of voedingsvoorkeuren (zwangerschap, veganist…) waar we rekening mee kunnen houden? Geef dit dan zeker op voorhand door via events.feeling@roularta.be zodat we de nodige aanpassingen voor jou kunnen doen.

Hoe schrijf ik me in voor de workshops?

Inschrijven voor de workshops kan enkel als je in het bezit bent van een geldig toegangsticket voor het evenement. Om je in te schrijven voor de workshops heb je de unieke code nodig die op je ticket vermeld staat.

Kocht je een ticket voor een halve dag? Dan kan je je inschrijven voor 1 workshop. Ga je een volledige dag, dan kan je 2 workshops volgen. Is jouw favoriete workshop volzet? Op 28 mei vanaf 12u komen er nieuwe plaatsen vrij voor alle workshops. De plaatsen zijn beperkt, maar niet getreurd als je geen workshop gevonden hebt. Er valt nog vanalles te beleven op het domein waardoor je je dag zeker goed zal kunnen vullen.

Opgelet! Eenmaal ingeschreven voor een workshop, kan dit niet meer gewijzigd worden.

Parkeren

Domein Wolvenbos beschikt over een ruime parking. Deze zit inbegrepen in de ticketprijs. Volg de aanwijzingen in de buurt.

Waar kan ik informatie vragen tijdens Pascale & Guests?

Bij de infobalie staan medewerkers van Feeling klaar om alle vragen te beantwoorden.

Is Pascale & Guests toegankelijk voor mindervaliden?

Pascale & Guests is niet goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Het event is outdoor en de ondergrond is helaas niet altijd even stabiel en vlak. Er zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Mag mijn kind mee?

Kinderen zijn uiteraard welkom maar er is geen programmatie aangepast aan hen. Er zijn ook geen aangepaste ticketprijzen voor kinderen.

Mag mijn huisdier mee naar binnen?

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Is er een dress code?

Voor het evenement Pascale & Guests geldt ‘casual garden party’ als dresscode. Denk: een fleurige zomerjurk, een hip broekpak, een linnen broek met bloesje… en voorál comfortabele schoenen waarmee je het ganse kasteeldomein kan doorkruisen.

Kan ik me ergens opfrissen?

Er zijn meerdere toiletgelegenheden te vinden verspreid over het domein.

Wat is de inhoud van de goodiebag?

Het zal een mix zijn van leuke cadeautjes, een verrassingstas waar iedereen blij mee zal zijn. De waarde van de goodiebag is € 25. Vips ontvangen een goodiebag ter waarde van € 50.

Zijn groepskortingen te onderhandelen?

Er zijn geen groepskortingen.

Staat je vraag er niet tussen?

PARTNERS

©2019 | Pascale & Guests - Made by Roularta Digital. Cookie Instellingen
.

Cookie Instellingen