Slider

Van 14 tem 16 juni 2019 | Kasteeldomein Wolvenbos | Kapellen

Wat zijn de openingstijden?

Pascale & Guests vindt plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni 2019 in Domein Wolvenbos in Kapellen. De reguliere openingstijden van zijn van 10.00 t/m 18.00 uur.

Wat is Pascale & Guests?

Pascale Naessens staat voor gezond en lekker, het liefst in het gezelschap van vrienden. Passies delen en passies ontdekken. Tijdens deze drie dagen duik je in de wereld van Pascale, met boeiende lezingen, creatieve workshops en verrassende activiteiten op het prachtige kasteeldomein Wolvenbos.

Wat kost een ticket voor Pascale & Guests?

Tickets variëren tussen € 49 en € 129. De verschillende formules vind je terug op de bestelpagina.

Zitten alle dranken inbegrepen in de prijs?

Er zijn bepaalde dranken inbegrepen in de verschillende formules, een overzicht vind je bij de ticketformules op de ticketpagina . Je moet zeker geen dorst lijden. Op verschillende plaatsen op het domein zullen leuke drankstandjes zijn.

Allergieën en voedingsvoorkeuren

Op het evenement Pascale & Guests zal je uiteraard van vele gezonde lekkernijen kunnen genieten. Heb je bepaalde allergieën of voedingsvoorkeuren (zwangerschap, veganist…) waar we rekening mee kunnen houden? Geef dit dan zeker op voorhand door via events.feeling@roularta.be zodat we de nodige aanpassingen voor jou kunnen doen.

Parkeren

Domein Wolvenbos beschikt over een ruime parking. Deze zit inbegrepen in de ticketprijs. Volg de aanwijzingen in de buurt.

Waar kan ik informatie vragen tijdens Pascale & Guests?

Bij de infobalie staan medewerkers van Feeling klaar om alle vragen te beantwoorden.

Is Pascale & Guests toegankelijk voor mindervaliden?

Pascale & Guests is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Let wel, het event is outdoor en de ondergrond is niet altijd even stabiel en vlak. Er zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Mag mijn kind mee?

Kinderen zijn uiteraard welkom maar er is geen programmatie aangepast aan hen. Er zijn ook geen aangepaste ticketprijzen voor kinderen.

Mag mijn huisdier mee naar binnen?

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Is er een dress code?

Voor het evenement Pascale & Guests geldt ‘casual garden party’ als dresscode. Denk: een fleurige zomerjurk, een hip broekpak, een linnen broek met bloesje… en voorál comfortabele schoenen waarmee je het ganse kasteeldomein kan doorkruisen.

Kan ik me ergens opfrissen?

Er zijn meerdere toiletgelegenheden te vinden verspreid over het domein.

Hoe weet ik of en wanneer een workshop plaats vindt?

Het programma komt binnenkort op onze website onder ‘Programma’. Inschrijven voor de workshops kan vanaf 17 april op de website.

Wat is de inhoud van de goodiebag?

Het zal een mix zijn van leuke cadeautjes, een verrassingstas waar iedereen blij mee zal zijn.

Zijn groepskortingen te onderhandelen?

Er zijn geen groepskortingen.

Staat je vraag er niet tussen?

PARTNERS

©2019 | Pascale & Guests - Made by Roularta Digital