fbpx
Slider

Van 14 tem 16 juni 2019 | Kasteeldomein Wolvenbos | Kapellen

PARTNERS

Met dank aan onze Pascale & Guests Partners

SERAX

Serax creeërt unieke lifestyle producten geïnspireerd door talentvolle designers die schoonheid koppelen aan vorm en functie. Objecten om te ervaren, te delen en te koesteren.

DEUTSCHE BANK

Deutsche Bank is gespecialiseerd in sparen en beleggen. Ze houden zich niet bezig met autoleningen of brandverzekeringen, maar focussen zich op het financiële… En op u.

Pascale Wonen

Pascale Wonen staat voor een 100% duurzame wooncollectie met oog voor kwaliteit en vakmanschap, helemaal in lijn met de filosofie van Pascale Naessens.

HEDIN AUTOMOTIVE

Hedin Automotive staat voor 12 erkende Mercedes-Benz vestigingen in Vlaanderen, wat van Hedin Automotive de grootste erkende Mercedes-Benz concessiehouder in België maakt. Service, klantentevredenheid en vooral een gedeelde passie voor een groot automerk zijn de rode draad bij de ruim 300 werknemers van Hedin Automotive in België. #SharedPassion

DECOPUR

DECOPUR staat voor originele en tijdloze collecties huislinnen, steeds met oog voor kleur, vorm en minimalistische details. Op en top Belgisch kwaliteitslinnen met een elegante uitstraling.

LANNOO

Lannoo is de toonaangevende uitgeverij van onder meer de boeken van Pascale Naessens, Rika Ponnet, Evy Gruyaert en vele anderen.

WOLVENBOS

In Kapellen vind je Wolvenbos, een prachtig kasteeldomein uit de jaren 1900 midden in het groen. Met z’n 42 hectare de ideale locatie voor Pascale & Guests!

WALFiLii

WALFiLii verenigt vakmanschap en design in hun brede aanbod aan plantenbakken, vuurschalen en andere decoratie-elementen voor je tuin. Met hun sobere, eigenzinnige en hedendaagse look vormen ze een ware verademing tussen de massaproductie.

CLARYSSE

Clarysse staat voor hoogkwalitatief bad-, bed- en keukenlinnen. Made in Belgium, trendy, tijdloos en duurzaam.

VELDA

Hedendaags, elegant en modern. Een design bed met mini pocket vering of een stevige bedkader, laat je verder verleiden door het Velda bedden aanbod. Aangepaste hoofdborden en nachttafels, alles steeds gepersonaliseerd door de vrije stofkeuze. 

Rituals

Rituals helpt je momenten bewust te beleven en ervan te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.

Château Castigno

Wijn- en vakantiedomein Château Castigno staat voor het delen van geluk, met oog voor het milieu en de rijke geschiedenis van de regio. Tijdens de lunch op Pascale & Guests kan je proeven van hun heerlijke wijnen.

HENDRICK'S GIN

Hendrick’s Gin is een wereldberoemde gin die gedistilleerd wordt in Schotland. Met zijn eigenzinnige, smaakvolle infusie van komkommer en roos, vormt deze gin de ideale basis voor een heerlijke cocktail op ieder moment van de dag!

Sips of grace

Sips of Grace is een natuurlijke smaakmaker voor water met tal van voordelen voor lichaam en geest. Lekker. Smaakvol. Gezond. Overal waar je gaat, pak je je Sips gemakkelijk mee. Varieer tijdens de dag met de talloze smaakjes. Zo geniet je volop van alle heilzame krachten!

Freixenet

Freixenet ontwikkelt haar cava volgens de traditionele methode en biedt zo dé garantie voor mousserende wijnen van de hoogste kwaliteit. Hun uitgebreide gamma – van de klassieke Cordon Negro over het luxesegment Elyssia tot biowijnen – valt in de smaak bij jong en oud. Laat je verrassen door deze heerlijke cava in de aperotent!

Den Berk

Wie op zoek is naar de lekkerste smaaktomaten kan niet om Den Berk Délice heen. 4 toptelers uit de Kempen sloegen de handen in elkaar om de allerlekkerste en meest unieke tomaten te telen met maar 1 doel: de consument jaarrond te laten genieten.

©2019 | Pascale & Guests - Made by Roularta Digital. Cookie Instellingen
.

Cookie Instellingen