Slider

Van 14 tem 16 juni 2019 | Kasteeldomein Wolvenbos | Kapellen

PARTNERS

Met dank aan onze Pascale & Guests Partners

SERAX

Serax creeërt unieke lifestyle producten geïnspireerd door talentvolle designers die schoonheid koppelen aan vorm en functie. Objecten om te ervaren, te delen en te koesteren.

WOLVENBOS

In Kapellen vind je Wolvenbos, een prachtig kasteeldomein uit de jaren 1900 midden in het groen. Met z’n 42 hectare de ideale locatie voor Pascale & Guests!

Pascale Wonen

Pascale Wonen staat voor een 100% duurzame wooncollectie met oog voor kwaliteit en vakmanschap, helemaal in lijn met de filosofie van Pascale Naessens.

Mercedes Vriesdonk

Sinds 1948 is Mercedes Vriesdonk jouw Mercedes-Benz partner. Naast officieel concessiehouder en erkend servicepunt, zijn we ook AMG Performance Center voor de provincie Antwerpen en omstreken, met permanent meer dan 150 wagens direct leverbaar uit eigen beheer.

DECOPUR

DECOPUR staat voor originele en tijdloze collecties huislinnen, steeds met oog voor kleur, vorm en minimalistische details. Op en top Belgisch kwaliteitslinnen met een elegante uitstraling.

LANNOO

Lannoo is de toonaangevende uitgeverij van onder meer de boeken van Pascale Naessens, Rika Ponnet, Evy Gruyaert en vele anderen.

©2019 | Pascale & Guests - Made by Roularta Digital